image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Film: Total Recall

 

Paar nädalat tagasi vaatasin sellist filmi nagu ''Total Recall''. Eriti tihti ma selliseid filme vaatama ei satu. Võib öelda, et eelistan komöödiaid ja fantaasiafilme. Pikemat aega seisis see film mul arvutis ja ootas vaatamist. Niisiis vaatasin selle lõpuks ära. Peale filmi tekkis küsimus, miks ma seda varem ei vaadanud?  Nii tüüpiline minu puhul.

Igatahes nüüd filmi enda juurde. Filmis mängivad kas suurepärast näitlejat - Colin Farrell ja Jessica Biel. Tegemist märuliga, kuid osaliselt on see ka ulmeilm.

Rekall on ettevõte, mis implanteerib mällu unistusi - seda tõeliste mälestuste pähe. Tehasetöölisel Douglasel Quaidil on küll armastav ja piltilus naine, kuid ainult sellest ei piisa, ja nii arvab ta, et mälureis ehtsa superspiooni mälestustega võimaldaks tal oma masendavast elust väike puhkus võtta. Mäluülekande ajal läheb aga midagi valesti ning Quaidist saab tagaotsitav.

Algus tundus nagu tüüpiline märulifilm, kus elatakse rahulikku elu ja siis pauhti on mingi hetk kõik pea peale pööratud, kuna keegi tahab kellelegi kätte maksta. Aga minu jaoks muutus asi põnevaks kui tuli välja Douglase elu vaid illusioon. Alguse pärast olin isegi valmis filmi kinni panema, kuid  hea, et mul siiski kannatust oli natuke edasi vaadata. Nii, et soovitan seda kõigile, kes seda veel näinud pole.

Few weeks ago I watched movie ''Total Recall''. Usually I don't watch this kind of movies, because I prefer to watch comedies or fantasy movies. I waited pretty long time in my computer, when I finally decided to watch it. The first thing I thought at the end of the movie was, why I didn't watch it earlier? Just so typical.

But now to the movie. There played two amazing actors - Colin Farrell and Jessica Biel.  On the one side it's action movie, but on the other hand it's Sci-Fi.

A factory worker, Douglas Quaid, begins to suspect that he is a spy after visiting Rekall - a company that provides its clients with implanted fake memories of a life they would like to have led - goes wrong and he finds himself on the run.

On the beginning it seemed like a typical action movie. For a moment I even thought that I close it. It started just like other action movies. Main character have peaceful life , then everything going to be messed up, because someone wants revenge. But for me the movie took interesting turn when appeared that Douglas life is just illusion. So it's good that I had a little bit patience and watch this movie. So I recommend this film to everyone, who haven't seen it.

Kui teist keegi on seda vaadanud, mis te filmist arvate?
If someone of you have watched it, what you think about it?

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.