image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Seriaal: Reign

Täna tahaksin teile rääkida ühes sarjast, mis juba oma esimesest osast peale minu südame võitis. See on üks selliseid sarju, mille uut osa ootan iga nädal suure huviga, seega oleks see ka väärt teile tutvustamist, kui te sellest veel midagi kuulnud pole. 

Today I want to talk about on TV series, which I really really like since it's first episode. This is that kind of TV show, which each episode I wait anxiously every week, so it's worth mentioning.

Sari ''Reign'' tuli välja 2013 aasta sügisel ning selle peaosades on imeline Adelaide Kane, kes kehastab kuninganna Mary't ning Torannce Coombs ja Toby Regbo, kes kumbi kehastavad printse Sebastiani aka Bashi ja Francist. Lugu räägib noorest Šoti kuninganna Mary'st ning tema varajasest elust Prantsusmaal.

Sarja avalause võtab ka kõige paremini selle sarja ilmselt kokku:
''Ajast, kui Šoti kuninganna Mary oli väike on inglased tahtnud nii tema riiki kui krooni. Ta saadeti Prantsusmaale, et abielluda sealse tulevase kuningaga, et kaitsta iseennast ja oma inimesi. See on side, mis peaks teda kaitsma, kuid on olemas jõu, mis seda takistavad, pimeduse jõud, südame jõud. Kaua võib ta valitseda.''

TV show ''Reign'' came out in autumn 2013 and it's main cast consists amazing Adelaide Kane, who is playing Queen Mary and Torannce Coombs and Toby Regbo, who both are playing princes Sebastian'Bash' and Francis. The TV show is following the early years of Mary, Queen of Scots, in France. 

I think that best which sums up the series is opening narration:
''Since Mary, Queen of Scots, was a child English have wanted her country and her crown. She is sent to France to wet its next king , to save herself and her people - a bond that should protect her, but there are forces that conspire, forces of darkness, forces of the hear. Long she my reign.''

Esiteks meeldib see mulle sarja enda ja selle loo pärast, kuid teiseks on need riided. Imelised! Nende imelesite kleitide autor on kostüümidisainer Meredith Markworth-Pollack. Tubli töö! Juba üksnes nende riiete pärast tasuks seda sarja vaadata. Kahjuks ei leidnud ma korralikke pilte oma kahest lemmikust kleidist, kuid need kõik on siiski ilusad.

In the first place I like this show because it story, but the other thing I love about it, is it's dresses. Amazing! These amazing dresses are made by costume designer Meredith Markworth-Pollack. Good job! I could only watch this because of these dresses. Unfortunately I couldn't find good pictures of my two favourite dresses, but these all are amazing.
Kui nii mõningategi seas liikusid vahepeal jutud, et sellel sarjal pikka pidu pole, siis nüüd on see ka ametlikult uuendatud. Nii et sari saab ka teise hooaja. 

Even tough some people said that this show don't last long, but luckily it't officially renewed for second season.


On teist keegi seda vaadanud? Mis arvamusel te olete?
Have someone of you watched it? What you thing about it?

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Kõlab väga põnevalt ja mulle sellised sarjad meeldivad, Downton Abbey vaatasin ka kõik jutiga ära, lihtsalt niiii kaasahaarav! :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.