image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Gemstones - fluorite

Mõnda aega tagasi sai ebayst ehtematerjali otsitud ja nii ma sattusin seal ühtede looduslike kivide peale. Ja eks nad mind siis painama jäidki ja mõne päeva pärast otsustasin nad ära tellida. Sest no mis sa teed kui hing ei anna rahu. Täna sain oma kivikesed kätte ja no ega nüüd enam aega oodata polnud. Muidugi oli mul sada muud tegevust, mis vajasid tegemist, aga ei kõik võis ununeda ja nii paar kaelakeed ja paari kõrvarõngaid valmis saingi. Oh neid kive. Nüüd ma olen veel internetiavarustes ringi tuuland ja tahaks muudkui veel miskit sellist juurde saada.

Few weeks ago I was looking for some jewelry findings from ebay and saw some gemstones. Well and days later I still couldn't get these off my head, so I went and ordered these. And today I was so so happy when they arrived. Even though I had like hundred other thing to do, but I left all these and take out my jewelry making box and did few necklaces and one pair of earrings. I'm just so in love with these stones. I'm guessing that soon I'm going to order some more. 
 
Antud kivide puhul on tegu fluoriidiga. Ma huvipärast uurisin ka natuke kivide kohta. Fluoriit on kivi, mis muudab inimese intuitiivsed aistingud täpsemaks, mis aitab teha paremini õigeid otsuseid. Fluoriit puhastab meelt ja aurat ning kaitseb negatiivsete võngete eest. Fluriiti on sooviatv kasutada vähktõve algstaadiumis ning gripi ja teiste viirushaiguste puhul. 

All these stones are fluorite. And I was interested what these stones are for, so I did a little research and found that flourite is gemstone, which increases intuitive abilities, which helps you to make right decisions. Also it clears your mind and aura and protects you from negative vibrations. It's also said that people should use fluorite with cancer's first stadium and with flu and with other viruses. 

 

Share this:

CONVERSATION

10 kommentaari:

  1. Väga lahedad! :) Selliseid tahaks endalegi.

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üks nendest keedest läheb ka kohe kohe algava giveaway käigus loosi :) kuid kui oled lihtsalt niisma kividest huvitatud, siis tellisin siit: http://www.ebay.com/itm/321207852726?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Delete
  2. Pean nõustuma, kõik sellised kivikesed on superägedad! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh jah, kui ühe oled juba soetanud, siis tahaks neid muudkui veel ja veel. :)

      Delete
  3. Oo Häly, sheeri ebay linke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, muidugi, täitsa unustasin selle :) http://www.ebay.com/itm/321207852726?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

      Delete
  4. Need ehted on imekaunid! Kas sellist kaelakeed oleks võimalik endale soetada? :)

    - http://despite-the-style.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Kaelakeedest esimene on müügiks :) Teine on giveaways juba auhinnaks. Kui oled esimesets huvitatud, siis võid minuga meili teel ühendust võtta. haly.kont.001@mail.ee

      Delete
  5. Tõesti on need super ilusad! Kõrvarõngad meeldivad ka väga! Võiksid neid hakata müügiks tegema, kindlasti oleks rohkem soovijaid ;)

    www.dodolce.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle :) Mul on nüüd mõttes olnud jah, et võiks selliseid rohkem teha. Juba olen mõnda aega ringi uudistanud, et ka mõningat teist sorti kive kasutada.

      Delete

Powered by Blogger.