image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Meet the Lessie

Saage tutavaks selle väikse nunnukaga. No ta on ikka üks armas tegelane. Kuna mai alguses kahjuka mu vanavanemate koer lahkus meie seast, siis mai lõpus palus vanaema, et hoiaksin silmad, kõrvad lahti, et ehk on kellelgi koera ära anda. Aga noh, mina püsimatu ei suutnud lihtsalt oodata, et äkki kuskilt kuulen midagi. Nii ma tegin väikest otsingut internetiavarustes ja selle väikse põnni ma leidsingi. Tegelikult oli neid kümme, kuid ta oli ainuke valge, seega teadsin kohe, et sellest valgest tegelasest saab meie uus pereliige. Niisiis tänasest on meie peres üks pisike põnn juures.

Today I want you to meet with this little sweetie. She is just so so cute. In the beginning of the May my grandparents dog passed away, so in the end of the month my grandma said that I should keep my eyes and ears open, maybe someone have some puppies. But well waiting haven't been that much my thing since I was little. So I did some research on the internet and found her. Well, actually there were ten of them, bud she was only white one, other were black. So I knew that she will be our newest family member. And today was the day our family got bigger.







Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. Oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii milline põnn! Nii armas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, ta on tõesti vahva põnn :) Arvasime, et alguses kardab, aga täna möllas juba ringi ja tahtis hirmsasti miskit närida :)

      Delete
  2. Replies
    1. Nüüd ma leian ennast vist igal õhtul vanavanemate juurest :D

      Delete

Powered by Blogger.