image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Midsummer

On vist viimane aeg teiega mõningaid pilte jaanipäevast jagada. Ja eks muud väga praegu teha jõuagi siin salvräti paki kallistamise kõrvalt. Jah ja suutsin ma jälle miski gripi kuskilt üles korjata. Igatahes jaanipäeva veetsime vaikselt vanavanemate juures ning noh enamus ajast sai selle pisikse põnniga ringi möllatud. Oh ja paar õhtut tagasi Teen Wolfi vaadates ma lihtsalt amusin üleval olevasse laulu ära.

I think it's final time to share some pictures of Midsummer's eve. And actually I just don't have any strength to do something else than hugging tissues box. Yes, and again I have been able to pick up some kind of flu. But anyways, Midsummer we spent at my grandparents place and well, most of the time I spent playing with these cutie. Oh, and few days ago while watching Teen Wolf I totally fell in love withe song, which you can find in the start of the entry.











Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Ilusad pildid ja kutsu on eriti armas! :)

    ReplyDelete
  2. Ilusad pildid ja koer on mega nunnu :D aga mul on üks küsimus kust kohast saab vaadata Teen Wolfi osasid? olen tahtnud juba ammu seda sarja vaadata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle :) Mina ise tõmban omale vaatamise hetkeks osad torrentiga alla, kuna nii saab häirimatult vaadata, ilma et video vahel kokku jookseks, aga iseenesest vahel olen vaadanud ka siit: http://www.cucirca.eu/watch-teen-wolf-online/#season1 .Muidugi, siis pead video korra mängima panema ja siis pausile ja natukeseks laadima jätma, et pärast enam vähem ilma jupitamata vaadata saaks. Aga kindlasti vaata, super sari, mis läheb iga hooajaga järjest paremaks :)

      Delete
    2. Aitäh sulle, ma hakkan kohe vaatama :)

      Delete

Powered by Blogger.