image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

New in with chit-chat

Täna oli suhteliselt ootamatu vaba päev ehk juhataja helistas eile õhtul, ega ma ei tahaks päeva vabaks võtta, ja eks kui nii lahkelt pakutakse, siis tuleb ikka pakkumine vastu võtta. Nii ma siis otsustasingi, et kui ma oma pakikuhja lõpuks posti viia saan, siis lähen käin korra ka Paavli kaltsukast läbi. Riiete osas, seal miskit erilist seekord silma ei hakanud, aga allpool olev kott võitis mu südame ja seda ma sinna ei suutnud jätta. Ning hinnaks oli tal ju ka vaid 5 eurot, kuigi ma eriti meelsasti kaltsukatest kotte ei osta, siis see nägi igati korralik välja, seega minu ostukorvi ta rändaski. 

Edasi liikusin siis kesklinna, et toidupoest ka korra läbi käia, aga siis sain kõne sõbrannalt, keda ma polnud juba üle kuu aja näinud ja no kuna see on ikka ime küll, et meil mõlemal juhtus vaba päev olema, siis saime kokku ja istusime natuke niisama juttu ajades. Kuigi kuu aega pole ju tegelikult nii pikk aeg, aga tundus justkui igavik, mil ma teda näinud polnud ja nii hea oli aeg maha võtta ja niisama väljas istuda. Aga tunnike mil ma sõbrannat ootasin kolasin natuke mööda poode ja eks ma unustasin ka end raamatupoodi, kus lõpuks jäi mul näppu raamat ''If I Stay'', mille lugemisest olen ma tegelikult juba pikemalt mõtteid mõlgutanud. Lisaks sain Paavlist ka ühe raamatu juurde, sealsetest raamatutest jääb ka alati miskit silma, sellel korral oli selles raamat Kate Mortoni ''The Secret Keeper''.

Today was kind of unexpected day off. The store manager called yesterday evening asking that maybe I want to take today off. Since usually anyone don't offer you day off from work that easily, then obiusly I was okay with that. So finally I was able to post all the packaes, which were waiting delivery and since I already were out, I decided to go to Paavli second hand. And the bag above caught my eye, even tough usually I don't like to buy bags from second hands, but I just could't leave it there and it looks totally okay and cost only five euros, so it came home with me.

So after that I went to city center to go to food stores, but then my friend called me. And since we both had a day off, which is kind of miracle, so we decided get together do some catching up. I think it has been only a month when I last time saw her, but we had so much to talk about and it was just so good to go and sit down and just chat. But while I waiter for her I popped in books store as well and bought myself If I Stay and also I found a book The Secret Keeper by Kate Mortoni from Paavli. So now I have some reading again.




No ja kui juba ostudest jutust läks, siis paar päeva tagasi sain ka H&M ühe mõnusa pusa ja Lindexist mõned ehted. Viimasel ajal olen riietuselt nii mugavaks muutnud ja ehted on ka kuidagi minimaalseks muutunud.

And since I already talked about things I bought I as well add some pictures about a sweather and some jewelry I bought few days ago. Jewelry are from Lindex and sweater is from H&M.



Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

Powered by Blogger.