image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Movie Eye Candys

Ehk mäletate veel mõnda aega tagasi tehtud postitust televisiooni silmarõõmudest. No olin mina esmaspäeval kinos vaatamas Vind Dieseli uut filmi Viimane nõiakütt ja no endamisi ikka mõeldes, et on ikka üks suuurepärane näiteleja, kelle filme võib ikka ja jälle vaadata. Niisiis tuligi mul seal idee, et kui televisiooni kompudest sai postitus tehtud, miks mitte teha ka filmi omadest. Ja ei film ei olnud halb, et mõte uitama läks. Aga sellistel tähelepanu nõudvatel momentidel tulevad miskipärast alati need kõige paremad ideed.

Hopefully you still remember the post about TV Eye Candys. Well, on Monday I was in cinema watching Vin Diesel's new movie The Last Witch hunter and yet again thinking that he is just so good actor and I would watch his movies again and again. And then came the idea that if I already made post about TV  characters then why not to make post about some movie characters. Not that the movie was bad, but appearently good ideas always come moments like these.

VIN DIESEL  AS  DOMINIC TORETTO


No, kui tema tõttu see postitus idee saigi, siis ei saa muud moodi, kui peab ka temaga alustama. Nagu ma mainisin, siis on ta suurepärane näitelja, kuid oma koha võitis ta just Domi karakteriga Kiiretest ja vihastest. Ja tee, mis sa tahad, kuid kõigis ta teistes rollides kumab siiski ta laialt tuntud karakter miskitmoodi läbi. Ja põhjuseks ei ole sugugi see, et näitleja näeb ju samasugune välja, vaid siiski mängib siin rolli tema näitlemine.

If he is the reason I got that idea, it would be proper to start with him as well. Like I mentioned, he is amazind actor, but he won his place with Dominic Torreto's character from Fast and Furious. Even tough he has different characters in other movies, then new characters are stilll somehow remind me of Dom. And not because the actor is same, but more of how Vin is playeing these other roles.


DYLAN O'BRIEN AS THOMAS 


Nüüd the ilmselt mõtlete küll, et ma tundun nagu mõni teismeline fännitüdruk, sest jah ka sellest listist leiate te Dylan O'Brieni, kuid seekords siis oma rolli eest filmis Labürindijooksja, kus ta kehastab tegelast nimega Thomas. Tom on lihtsalt imeline. Ta haarab kontrolli enda kätte, kui keegi seda ei taha või ei oska miskit olukorraga ette võtta. Ka tema ei oska, kuid ta annab endast siiski parima, et päästa need, kes on talle olulised. Kuis samas on ta mingil määral ka enesekeskne ja peab saama selle, mida tahab. Aga ta kombineerib need kaks omavahel kuidagi väga hästi, nii et ta on justkui see perfektne isiksus.

I think that now I seem like some teenage fangirl, but yes you can find Dylan O'Brien from this list again, because his character Thomas from The Maze runner is amazing. Thomas is just so perfect, he takes action is situasion no-one don't want or just don't know what to do. Neither does he, but he still gives everything to save the ones who is important to him. But on the same time he is also a little bit selfcentered, since he has to have what he wants in his life and somehow he is just combining these so perfectly.

ADAM G. SEVANI AS MOOSE 


Kõik, kes on keelatud tantsu filmidega järjel, ilmselt mõistavad seda otsust. No Moose on lihtsat Moose. Iga uue filmi ilmudes on see justkui kohustuslik, et tema peab olemas olema. Kui teised karakterid on siiski filmide jooksul võrdlemisi palju vahetunud, siis Moose on see, kes on teisest filmist saadik seal. Ta on näeb äge välja, ta on humoorikas ja kõigele lisaks tantsib ta ka imelisel. Mida rohkem tahta?

Everyone who now Step Up movies proplably know why he is in that list. Moose is just Moose. He has to be in every new movie, otherwise the movies wouldn't be same. When other characters have changed trough the movies, then he is the one who has been there from the second movie. He looks awesome, he is funny and the most amazing part is that his dancing is amazing. 

JOHNY DEPP AS JACK SPARROW


Johnny Depp on suurepärane näitelja, aga enamus filmid, kus ta mänginud on, pole oma sisu poolest mulle just eriti meeltmööda ehk mängib seal siiski ka pisut rolli see, et Depp on oma piraadirolliga mu südame niivõrd võitnud, et on raske teda kedagi teist mängimas ette kujutada, sest siiski jääd tema puhul ootama seda tõsist hullumeelsust, mida saab nautida, kui ta on Jack Sparrowi rollis. Ja just see hullumeelsus ongi see võti siin, miks see üks isik ühest filmist mulle nii hinge pugenud on. Sest tegelikult kui ma noorem olin ei tundunuduki Kariibi mere piraadid filmina mulle nii köitvad, kuid just see Jack Sparrow suutis neid filme vaatama kutsuda.

Johnny Depp is amazng actor, but mostly I'm not interested in these kind of movies he is in. These aren't just my cup of tea and I'm also thinking that I'm still waiting that craziness from him and when I don't get it, the movie don't seem that good. So yes hes has won my hear with his Jack Sparrow role. I just love all this beeing crazy thing with him and that's kind of the reason I have watched the Pirates of the Carribean.  I was pretty young when the movies came out, so back then I didn't like them that much, but I liked Jack Sparrow, so I had to see the othe0 rmovies as well.

THEO JAMES AS FOUR


Ma olen varasemalt kirjutanud, kui väga Four mulle ''Lahkulööja'' raamatus meeldis, nii et pole ka ime, et ta filmi versioon mulle samuti meeldib. Kuigi filmis tundub ta kuidagi karmim, aga see igati teretulnud. Ta on nägus, salapärane, aga ka armastav nende suhtes, kellest ta hoolib. 

I have written before how much I loved Four in Divergent books, so it's no supries that I really like him in the movies as well. Even though in movies he seem lot more tougher and I like it. He is handesome, mysterious, but also loving when he is with right persons. 

Kas teil on ka mõned karakterid filmidest, kuidagi eriti suureks lemmikuteks muutunud? Võid mulle kommentaaridesse, ka oma lemmikuid jätta.
Maybe you have some movie character you like a lot? Let me no in comments.

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

Powered by Blogger.