image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

My dorm room tour

Ma ei oska absoluutselt puhata, sest nii imelik on olla, kui midagi tegema ei pea.  Olen harjunud, et kogu aeg on vaja midagi teha ja nüüd täna lõppes tööpäev üsna varakult, ühtegi koolitööd pole vaja ka praegu teha, tellimustööga ja tõlketöödega sain ka valmis ja nüüd ma lihtsalt pugesin mõnusalt teki alla sarju vaatama, aga kuidagi imelik oli. Kell ju nii vähe ja ma vaatan juba sarju. No veider on, sest peamiselt on see siiani ikka kogu aeg pigem selline öine tegevus olnud, kuna muul ajal selleks aega pole. 

Ja kuna ikkagi nii imelk oli poole päeva peal sarju vaadata, siis otsustasin lõpuks selle kaua kavatsetud postituse ära teha. Selle postitse idee on pea sellest ajast, kui ühikasse kolisin, aga see on kogu aeg edasi lükkunud, sest miskit oli alati puudu. Tegelikult on mul plaan printeri alla veel kokkupandav tumba osta, aga puhtalt sellepärast, et ma ei viitsi seda bussiga koju vedada, pole ma seda siiani ostnud ja kes teab, millal see viitsimine ükskord tuleb. Ning kuna praeguste mõningate jõulukaunistustega(tulukestega) tundub see kuidagi nii hubane, siis võtsingi täna peale tööd end käsile ja tegin pildid ära. Ja ikka imestan, kuidas kardinad ja vaibad suudavad ruumi palju ilmekamaks muuta.


I don't know how to rest, it's kind of weird to just be. I'm just so used to the fact that I always have something that has to be done. But today my workday ended pretty early, I don't need to do any schoolwork, I finished my drawings and translation work and now I was under the blanket and watching some tv series, but it felt so weird, since usually I have time for these in the middel of the night and clock was five or something around that. 

Since it was so strange to watch some series in the middel of the day, I finally decided to make post about my dorm room. I have wanted to make it since I moved here, but I was always in need of something that the room didn't feel whole. But now with some fairy lights it's seems so perfect. Even though I still need something under my printer, but I think it will take me forever to go and buy that. So I took the pictures and here is what have came out of totally blank room, which only had furniture. It's actually amazing how much some curtains and rugs can give to room.

 








Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Väga mõnus ja hubane, need peegli-kiisud on vahvad! :)

    Eneli
    www.dodolce.com

    ReplyDelete
  2. väga mõnus ja cozy :) nii palju küünalakke! ja nii ilusti on nad sätitud kõik :)
    ma mäletan minu ühikatuba oli ikka paras.... noh...see oli uus, aga kuna mul oli mingid kaks venkut toas kellel oli pahna nagu nad oleksid 10 aastat seal elanud..siis jah :D võid ise ette kujutada :D (jagasin tuba kahe teise tüdrukuga..... :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selles suhtes mul vedas jah, et sain ikka üksiku toa :) ei kujuta ettegi, kui peaks tuba kellegagi jagama.

      Delete
  3. Oi kui ilus ja hubane! Ma olen hetkel gümnasist, kuid mõtted on ikkagi juba tuleviku peal. Olen käinud sõbrannal külas ühes ühikas Tartus ja see oli kõik väga hall ja mannetu. Sinu toas on aga täitsa kodutunnet! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh aitäh :) Tegelikult tundus see ka alguses kuidagi kõle, aga kuna riiul seina peal oli roheline, siis tuli mõte ka rohelised kardinad muretseda ja asi muutus kohe palju hubasemaks.

      Delete

Powered by Blogger.