image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Eurovision 2016 part 2

Ma mõtlesin, et huvitav, kas mu lemmikud on samad ka peale live esituste nägemist. Osaliselt ehk jah, osaliselt mitte. Kahjuks Eesti loos pidin ma pettuma. Mulle tohutult meeldis see lugu ja tegelikulult meeldib endiselt, aga miks pidi Eesti eurotiim nüüd kogu asja lihtsalt ära rikkuma. Enne oli see lihtne ja võluv, kuid nüüd mul ei ole kohe sõnugi. Mul oli Pootsmannist täitsa kahju, ta on imehea hääl ja suudab sellega võluda. Kes selle lavalise väänlemise talle välja mõtles ja see kaardi trikk. Miks ometi? Ja see kasiino teema? Kas laul ei rääkinud mitte armastusest?Ühesõnaga kõik oli pudru ja kapsad, kuid kui Jüri oleks saanud olla laval tema ise, oleks asi palju paremini töötanud. Ja kes talle ometi selle ülikonna valis? Punasel vaibal nägi ta nii äge välja ja ideaalselt valitud riided ja mis nüüd juhtus. Ühesõnaga Eesti korraldusmeeskond pani ikka täiega pange ja rikkus lihtsa ja võluva laulu ära. Ühesõnaga laul on küll hea, aga lavalise poole pärast on see minu top kümnest välja langenud. Seega ehk võtavad nad õppust ega muuda nii palju esialgset versiooni.

I was wondering if my favorites will change after seeing live performances - and yes it did change a bit. But unfortunately I disappointed in Estonia. I really loved and still love this song, but our Eurovision team totally ruined it. Earlier it was so simple and elegant and that was the thing that made it special. And I feel sorry for Pootsmann, because he is amazing and I believe he gave best of him. But who but together the movement? Oh why? And this card trick? There were just too much of everything and it was just a such a mess. If Jüri would of been able to be himself on the stage like on Eesti Lauil it would of been much much better. And the casino theme? Yeah it sounds like some of the Bond movie songs, but wasn't the song about love? And who chose this awful suit. It was clear that double-breasted suit won't fit him. On red carpet event he looked amazing and now he looked like schoolboy who had to wear two sizes bigger jacket. Song is good but because of the performance part it has fallen out of my top.

Minu number üks on endiselt Ungari oma lauluga "Pioneer". Eesti võtke eeskuju, lihtne ja võluv. Ei mingeid suuri muudatusi ja kõik toimib endiselt ideaalselt.

Hungary's Pioneer is till my number one. Estonia learn - it's simple and charming. No big changes and it works perfectly.


Poleks uskunud, et ta minu topi ilmub ja veel nii kõrgele, aga Leedu võitis mu südame. Kõik oli ühtäkki kuidagi nii ideaalne. Aga mul tekib küsimus, miks noortele poistele riided mitu numbrit suuremad selga pannakse. No see valge jakk on nii mööda ja kõik on kohe kordades parem, kui ta selle seljast viskab. Ehk saaks finaalis ilma jakita?

I din't believe that this will make it's way to my top, but it did and on pretty high rank. With that performance Lithuania just won my heart. Everything is so perfect. But one thing I don't understand why the stilists want to dress young men in clothes which seem few numbers bigger. This Leather jacket is awful, and it's much better when he took it off. So maybe you could leave this home when you go to the finals?


Kuigi mind häiris Iisraeli laulja hoiak, on üldpildis siiki päris perfektne esitus. Kogu see tulevärk seal taga läheb igati hästi laulu ideega kokku. Britt oma blogis mainis, et ta oleks tahtnud nii käärid kätte võtta ja poisi juuste kallale minna. Ma varem ta juukseid sellise pilguga ei vaadanduki, aga mind vist nii väga ei häirigi. Kui soengutest rääkida, siis ma räägiks tegelt vuntsidest. Kuigi Poola laul mulle niikuinii eriti ei meeldinud, siis lisaks Poola puhul häirisid mind vuntsid. Oleks tahtnud nii miskit ette võtta ja nüüd saan aru, mida Britt silmas pidas :D

With this performance it was so annoying when he was hugging himself in the end, but otherwise it was perfect. All fireworks back there fitted really well wit the context. Britt mention in her blog that she wanted to take a pair of scissors and do something with his hair, I didn't even notice this weird haircut before, but for me it's not that bad. When I'm already talking about appearance then oh how annoying it was that Poland singer has a mustache and considering that I didn't like the song that much either, I really wanted to do something with his mustache.


Bulgaaria oli endiselt hea ja lives tundus esitus veelgi parem. Ainult ma ei saa hästi aru, mis tal seljas on? On need tal püksid jalas või on lihtsalt mingid asjad ümber jalgade? Igatahes pool laulu keksndusin ma sellel, et aru saada, mis asjad tal seljas on ja siis tulid tuled :D

Bulgaria was still good and their live performance was even better. Only thing I didn't understand is that what is she wearing? Are thouse trousers or just some weird things around her legs. For half of the song I tried to figure it out and then the lights came :D


Läti tõrjus Venemaa minu tabelist välja ja lükkas mõned esimestest lugudest ka tahapoole. Jällegi lihtne ja hea esitus. Varem jäi ta napilt mu listist välja, kuid nüüd leidis ta siiski oma tee siia.

Latvia is pushing Russia out of my top and also moved some top songs to the lower positions. And yet again simple and good performance. Earlier he was just a spot away to be on my top, but now he found it's way here.


Hispaania on tunduvalt allapoole liikunud, selliste tantsuliste lauludega on juba kord paraku nii, et nende live esitused ei kõla lihtsalt nii hästi kui seda teevad raadio versioonid. Kusjuures ma juba pikemat aega mõtlen, et Hispaania laulja meenutab mulle tohutult kedagi. Aga keda? Seda ma pole siiani suutnud välja nuputada.

Spain has fallen to the lower position, but with this kind of music it's inevitable that it doesn't sound as good as it sound on radio edit. Oh and Spain's singer is reminding me so much of someone. But who? I haven't been able to figure it out.


Malta on endiselt hea ja miskit erilist poelgi öelda.

Malta is still good and I don't have anything good or bad to say about this.


Rootsi laulu on hea kuulata, aga lavaliselt jääb see kuidagi nõrgaks.

Sweden's song is good to listen, but something is missing.


Oh Prantsusmaa! Kuidas ma seda laulu raadio versioonis armastan, aga laval esitades jääb see esitus aga paraku üsna nõrgaks. Artist on nii siiras ja armas, aga mis teha, kohe väga palju on millestki puudu. Kuigi enamasti lihtsuses peitub võlu, siis selle loo puhul oleks midagi juurde vaja.

Oh, France! How I love this song's radio edit, but the live performance is too weak. Singer is so sincere and sweet, but there are so much missing. Even though most of the times less is better, but this time it really need something to lighten it up.


Austraalia on endiselt hea, aga paraku on teised laulud nartuke tugevamad.

Australias is still good, but other song are just a little bit stronger.



Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.