image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Kaltsukaleiud

Mõned nädalad tagasi olid veel ülimalt soojad ilmad. Aga mul oli probleem - mul ei olnud lühikesi pükse. Ja täitsa piin oli päevad läbi pikkades pükstes olla. Nii ma siis ühel vabal reedel Tallinnas olles otsustasin kindlasti ka Paavli klatsukast läbi käia. Sest miskit oli jalga vaja ju. Ühed leidsin ka, aga nüüdseks on ilmad selliseks muutunud, et pikad püksid on ideaalsed ja polegi saanud neid veel kanda. Aga kui ma juba Paavlis olin, siis nagu ikka on sealt raske lahkuda ühe asjaga, nii leidsin omale veel mõningad asjad. - pluusi, kleidi, kimono ja teksajaki. Tegelikult on mul kõige parem meel selle teksajaki üle, sest ma näen kõigil kogu aeg imelisi  jakikesi ja olen endale ka nii väga ühte tahtud, aga ükski pole nagu sobinud või meeldinud, seega olin ma eriti õnnelik, kui selle sealt leidsin ja hinnaks oli sel ka vaid viiekas. 

Mina ei tea, kas minu maitsel on miskit viga, aga juba viimased paar aastat mulle lihtsalt ei meeldi poes olevad asjad, see eest kaltsukates leian ma alati omale virnande viisi asju. Kuna mul garderoob vajab veel kõvasti täiendust, siis võtan kindlasti millalgi jälle suuna Paavli poole. Sel korral võtsin kätte ja klõpustasin mõned pildid ka riietest - nii et siin mu leiud on. Püksid ma tegin muidugi natuke ümber, kuna tundsin ennast nii lühikestega natuke ebamugavalt, siis sai tagasi keeratud osa lahti võetud ja ääred korralikult ära palistaud.







Share this:

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Ma käin ka viimasel ajal pigem kaltsukates, sest lihtsalt ei tõmba enam poodide poole. Võibolla ka selle pärast, et mulle ei meeldi kui keegi sama pluussi või kleidiga vastu jalutab või siis mulle ei meeldi hinnad, sest kõik asjad on nii üle hinnatud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda muidugi ka jah, et tavapoodides on asjad nii üle hinnatud ja kui raatsitki siis millegi peale selle raha kulutada, siis juba peale paari kandmist kuskilt miskit hargneb.

      Delete
  2. Palju raha Sul umbes nende kõikide asjade peale läks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 21 euri ja sente peale oli Paavli kliendikaardiga, seega õige hind oli siis vast 24-25 € :)

      Delete
  3. Nii armas! Eriti see kimono - super leid!

    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures, see kimono oli tegelikult ööriiete osakonnas, aga ma läheks ikka välja sellega :D

      Delete

Powered by Blogger.