image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Artistry Luxe Metallic kollektsioon + loos

UUENDUS! Loosi võitjaks osutus Katariina Kivi.

Septembris toimus Artistryl oma uue limiteeritud Luxe Metallic kollektsiooni esitlus, kuhu ma taaskord jälle kahjuks minna ei saanud. Mul on meeletult kahju, et ma kogu aeg kõiksugu kutsetele pean ära ütlema sest enamasti kipuvad need just siis olema, kui mul on pikad koolipäevad. Aga hoolimata sellest, et ma kohale minna ei saanud, saatis Amway mulle pakikese toodetega koju, milles oli jälle nii palju head.

Esiteks peitis selles kotikeses ennas üks mõnusalt pisike must käekott, millega on ideaalne näiteks teatrisse minna.



Järgmisena jäid mulle pakist näppu Aristry Luxe Metallic vedelad lauvärvid. Komplektis on kolm erinevat värvi - hõbedane, lilla ja roheline ning komplekti maksumus on 44 €. Värvid on kõik metallsed ja päris tugeva pigmendiga. Tegu on vedela lauvärviga, mis püsib see peal väga hästi. Kui lauvärv ära kuivab silma lau peal, siis ei haju see laiali ega kogune ka vagudesse, mistõttu on see väga hea kaupüsiva meigi jaoks. Ise olen kasutanud vaid hõbedast ühe variandina siis lihtsalt puhtalt lauvärvi silmale kandes, nii et see jääb paksu kihina, kuid rohkem eelistan ma varianti, kui ma kannan seda silma ripsmepiirile ühe tõmbena ja siis hajutan selle pintsliga laiali. Minu jaoks on viimane lihtsalt rohkem naturaalne mulje ja sobib ka päevaseks ajaks. Lihtsalt kogu laug sellega ära kattes on tulemus lihtsalt liiga intensiivne ja sobiks peole. Ja väga hea aluvärv oleks ta suitsusilma tegemiseks, kuna see ei lähe laiali. Seega lõppkokkuvõttes on see komplekt igati oma hinda väärt.


 Esimesel pildil panin katsetamiseks lihtsalt ühe kihi lauvärvi peale, ilma, et seda hajutaks ja lasin sel ära kuivada. Ning leidsin ka ühe teise pildi, kus see mul laialihajutatult ehk õrnalt peal oli. 



Kollektsioonist leiab järgmisena Signature Color kauapüsiva vedela laineri lillas toonid, mis on ka kollektsiooni jumestustoodetest minu lemmikuks. Ning hinnaks on sellels 30 €. Miks ta aga mu lemmikuks osutus? Esiteks nimelt on Artistry laineritel see hea vildist ots. Kui tavaliselt on vedelatel laineritel pintsel, siis sellel on vildist ots, mis teeb peale kandmise palju kergemaks. Kuigi sellest hoolimata suudan ma laineriga ikka suht koba olla. Nii, et kui parem pool tuleb alati väga ilusti välja, siis vasak kipub ikka metsa minema. Nii ma siis avastasingi selle hea omaduse, kuna tahtsin vatitikuga seda korrigeerida, kuid kui see ära kuivab, siis see lihtsalt niiske vatitikuga maha ei haju nagu suurem osa laineritest, vaid tugevama nühkimise peale koorub see maha. Seega ei lähe see niiskuse käes ega nühkides laiale, mis on kindlasti üks suurepärane omadus. Aga kuna mina otsustasin siis kõik sedasi maha nühkida, siis sai lõpuks selle tulemusega, mida ma suurem osa ajast viljelen, kuid mida ma saada ei suuda - imepeenike joon ripsmepiiril, mis ei oleks otseselt joonena nähtav vaid, mis viimistleks ripsmete lõpu ära. Sest kuna vatitikuga niiöelda ripsmete sees ei tahaks nühkida, siis jääb ülejäänu eemaldamisest sinna selline mõnus loomulik peenike täiendav joon. 


Kolmandaks jumestustooteks oli kotis 3D puuder Shimmering Nudes, milles on kuus tooni, millele on lisatud sädelust. Seega saab seda kasutada õrnaks kontuurimiseks kui ka lihtsalt puudrina. Annab see näole õrna sädeluse, kuid mitte nii intensiivset, et nägu kohati nagu läigiks. Puuder on mul tegelikult üldse selline toode, mida ma väga ei kasuta, ainult siis, kui väljaminek on ja samas välja minnes sobib selline õrna sädelusega puuder üsna hästi. Kuigi ostes paraku mu käsi ise selle järele ei haaraks, sest see pole just eriti minulik. Hinnaks on sellel 26 € (müügil on see täitena, seega karp tuleb juurde osta). 


Viimane toode kotis oli nagu hingeõnnistus, sest ma just mõtlesin juukseõli ostmise peale. Seega kotis peitis ennast veel Satinique juukseõli seerum. Niipea, kui ilmad jahedaks läksid, siis otsustasid mu juuksed, et nad ei taha minuga hästi enam koostööd teha. Kuigi vahepeal oli mul selline ülihea juukse periood, kus mulle tundus, et seis polegi nii lootustetu. Kuna ma edukalt üritan juukseid välja kasvatada, siis päris pikalt olen suutnud loomulikku kahjustamat ajuust juba kasvatada, aga samas otsad on ikka veel need, mis on ligi 4 korda blondeerimist näinud pluss enne seda veel kordi pruuni värvi. Seega on need otsad külmada ilmadae saabudes erakordselt kuivad ja isegi palsami kasutamine ei aita kuidagi. Seega olen nüüd peale igat pesukorda ka seda juukseõli kasutanud ja natuke oleks asi juba nagu paramuse poole liikunud. Juukseotsad on küll endiselt suhteliselt jäigad ehk kuivad, kuid need on nüüd juba natukene siidisemad, seega asi liigub juba vaikselt paremuse poole. Satinique juuksehooldustoodetega olen ma alati rahul olnud, seega julgen ka seda soovitada, kellel kuivad juukseotsad muret valmistavad. Juukseõli hinnaks on 20 €. 


Kuna ma juba tean, et mul jääks roheline ja lilla lauvärv seisma, kuna need pole minu toonid, siis otsustasin, et annan need ühele oma lugejale ära. Seega, kes soovib antud kahte lauvärvi omale võita, siis ole lihtsalt minu blogi jälgija Facebookis või Bloglovinis ning jäta siia kommentaaridesse enda nimi ja e-maili aadress või jäta endast märge maha Facebookis antud postituse all. 
PS! Kes, tahab loosi ühte lisahäält saada, võib Facebookis seda postitust ka jagada. 
Auhinna loosin välja 1. novembril. 




Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Katariina
    kattariina@hotmail.com

    Jälgin bloglovinis ja FB

    ReplyDelete
  2. Jälgin Sind bloggeris :)
    Merli M.
    merlimaevalja@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Jälgin Sind bloglovinis :) laurameekler@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Jälgin sind bloggeris
    Laili
    laili1992@hot.ee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.