image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Kaltsukaleiud - vol 2

Kaltsukaskäigud on mul viimasel ajal saamas kuidagi eriti igakuiseks. Ehk pea iga kuu leian ma ennast vähemalt korra Paavlist ja iga kord tulen ma sealt ikka nii mõnegi asjaga ära. Nii et vahepeal võtsin ennast kätte ja pildistasin üles oma viimase kolme (?) kuu leiud kaltsukatest, mis suuremas osas pärinevad siis ikka vanast heast Paavlist. Aga kui keegi oskab veel Tallinnas mõnda head poodi soovitada, kus osta kasutatud riided, siis teie soovitused on kommentaaridesse vägagi teretulnud. Sest nagu ma maininud olen, siis üldiselt tavapoodides ei meeldi mulle mitte miski, kuid see eest kaltsukates on alati midagi minu maitsele. Tegelikult ilmselt mängib siin rolli ka brändivalik, kuna näiteks Paavlis on palju riideid inglismaa rõivabrändidelt, mille looming on minule isiklikult rohkem meeltmööda, kui see, mida skandinaavia suured jaeketid pakuvad. 

Ah ja muidugi andke andeks seekordne piltide kvaliteet. Eks ma ise vahel ikka naeran enda üle, kui blond ma ikka mõne koha pealt olla võin. Ei taibanud ma enne viimaste piltide tegemist seda, et võiks ka välku katsetada ja alles poole pildistamise peal sain aru, et statiiv oli liiga madalal. Ja no see on omaette tase, et ma ei tulnud selle peale, et tuli põlema panna, enne kui õues hakkas jube eriti pimedaks minema - ühesõnaga polnud pildistamise osas ikka kohe üldse minu päev, aga vähemalt lightroom aitas mul pildid ikkagi osaliselt päästa. 


Oi kui pikalt ma olen sellist ruudulist pluusi otsinud ja nüüd ma selle lõpuks sain. Ja muidugi siiani üks parimaid leide on need hallid teksad, mis olid täiesti uued ja maksid kõigest 3 €. 



Ma olen hakanud värve armastama, eriti punast, mis on kuidagi eriti veider, sest minu värvigamma on üldiselt suht selline must-hall-sinine. See teine hall kampsik on nendest kõige kallim ja selle leidsin kodukoha kaltsukast 8 € eest, aga vähemalt oli see täiesti uus.



Ehk kokkuvõtted, mu garderoob ikka täieneb pidevalt. Kõik pluusid, kapsunid, kleidi olid 3-4€, aga täpselt, mis kui palju maksis ma enam ei mäleta. Hall jakk oli vist äkki 6 €, mis jällegi jaki eest on igati hea hind, kuna ma olin just hiljuti hädas, et mul polnud midagi, mis sobiks kleidi peal kanda. Muidugi lisaks pildiolevatele olen iga kord paar t-särki ka ostnud, sest neid ikka kulub. Aga ma usun, et juba varsti võib jälle miskit sellist postitust oodata, sest nojah, ma käisin mõned päevad tagasi jälle Paavlis ja ma leidsin maailma mõnusama kampsuni sealt. Kohe nii mõnusa, et ma ei julgenud, seda isegi mitte pesumasinaase panna vaid pesin selle käsitsi ära. Ja no mina olen see inimene, kes peseb kõiki asju segamini ja seda 60 kraadi juures :D

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Väga ilusad asjad! Peaks ka lõpuks selle kaltsukapostituse ära tegema, sest kaltsukakraami on kodus nii tohutult palju ja tahaks kohe teisi innustada, et taaskasutus on cool! :) Mina käin tavaliselt Paavlis, paavli tn. nurga peal Popovis, erinevates Humanates, Repeati liivalaia ja kristiine poes (see kristiine oma on neil uus ja seal on täiega lahedaid asju). Tallinnas peaks olema ka hullult palju neid boksidega kirbukaid kuhu inimesed oma asju toovad, aga ma pole eriti aru saanud et kus need kõik asuvad :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.