image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Ostud

Näitan enne ärasõitu teile ka mõningaid viimaseid oste, mis ma nüüd siin vist paari nädal ajooksul olen teinud.
Olen tükk aega otsinud suviseid madalaid kingi. Tegelt tahtsin pigem midagi gladiaatorite sarnast, kuid kuna mul on suur jalg, mis on väga häiriv asi jalatsite ostmise puhul, kuna tihti on just suured numbrid otsas. Aga nüüd leidsin sellised New Yorkerist ja maksid ainult 4.95 €. Nii, et olen superrahul nendega.

New Yorker - 2.95 €

Takko - 4.99 €

Osta.ee - kui õigesti mäletan, siis hind oli vist 3.89€ ning see kampsun on hästi soe ka, nii et mõnus sügiseks.

Buduaarist - 8.95 €

Takko - 2.99e

Buduaarist - hinda ei tea, kuna seda ma ei ostnud. Tegin üle pika aja ka ühe vahetustehingu.

Mõlemad on midagi 12 euroga, kui ma nüüd õigesti žlotid eurodesse ümber arvutasin. Tegu siis jälle Amway toodetega, mis on superhead.

 Meigieemalduslapid, mis eemaldavad ka veekindla meigi. Rõhutan meelega sõna ''veekindel'', kuna tegelikult see ei eemalda. Minu teada peaks veekindel siiski veel ripsmetušš kuuluma veekindla meigi alla ja mida need maha ei võtnud, oli just nimelt veekindel ripsmetušš, mille pärast ma need ka ostsin. Lisaks pidid nägu puhastama, aga peale nende kasutamist näonahk lihtsalt kleepis jubedalt, nii et need leidsis oma tee juba prügikast. Õnneks ei olnud kallid ka, 1.65 €maksid

Seppäläst ja mõlemad maksid 1 €. Selle praguneva laki efekt ei ole üldse hea, nagu ma ka juba selles postituses mainisin.

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ma ostsin samuti Seppäläst selle mati küünelaki (roosa versiooni ainult) ja niii ilusaks jäävad küüned. Samas hakkas see juba pmst esimese päeva lõpus otstest maha kuluma- kuidas sul see lilla vastu peab?

    Liis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaks päeva püsib korralikult peal ja siis hakkab otstest tasapisi maha tulema.

      Delete

Powered by Blogger.