image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Reis - 1.päev ja 2.päev

Hakkan siis vaikselt pilte oma reisist lisama. Täna lisan vaid mõned pildid, mis tegin Leedus, kui söömas käisime ehk siis mitte midagi erilist, kuna esimesed kolm päeva möödusid praktiliselt lihtsalt sõites. Prantsusmaa pildid tulevad ilmselt mõne päeva pärast, kuna nende soteerimine võtab aega. Bussis istusin esimesel korrusel, lasingi koha sinna kinni panna, kuna mulle on kahekordsete busside puhul alati esimene korrus kuidagi hubasem tundunud, seda enam, et istusin selle koha peal, kus oli ka laud. Alguses sujus sõit kõik ilusti, aga Poolas pisut enne hotelli isutime ummikus, kuna tee peal oli rekka ümber kukkunud ja seal passisime umbes kolm tundi, kuna Poola poilitsei ei oska lihtsalt liiklust ümber reguleerida. Viimasel pildil on vaid pisike osa ummikust, tegelikult oli see kummaltki poolt vähemalt 3 km pikkune.
2. päevast pilte pole, kuna see päev möödus lihtsalt sõites, vahepeal oli vaid pisike poepeatus ja mõningad vetsupeatused. Ja ühe peatuse ajal sain herilaselt ka nõelata ja seda lausa kaks korda. Vähemalt see oli hea, et käsi paiste ei läinud ,vaid tekkis lihtsalt suuremat sorti punane laik, mis mõne päevga ära kadus.



Ma ei tea, mida see kiri tähendab, aga mulle meeldis see silt.






Share this:

CONVERSATION

4 kommentaari:

  1. kas pariisis oli muidu poodides veel suured allahindlused?

    ReplyDelete
  2. Poodides saime tegelt suht vähe kolada, aga ma ütleks, et riiete hinnad ja allahindlused on umbes samad mis Eestis, mina mingit suurt erinevust küll ei märganud. Siis kui ma seal olin, siis mulle tundus küll, et paljudes poodides oli suht allahindluste aeg.

    ReplyDelete
  3. Tuttav koht. Tegime ka seal esimese peatuse, kas jaanalinnud olid alles?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.