image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Augusti adorebox

Ehk mäletate, et mõnda aega tagasi tegin postituse sellisest asjast nagu Adorebox. Postitust saate lugeda SIIT. Kuigi arvasin, et saan septembri oma, kuid täna toodi mulle koju ka juba augustikuu oma. Nagu ma nüüd aru sain, siis kui on kiri, et välja müüdud, siis mitme kuu tellimuse puhul see ei kehti. Ja just nimelt, see toodi mulle koju kätte, postiljon võtis allkirja ja vastu sain pakikese. Esimene mõte, mis peast läbi käis oli, just nagu filmis :) Igatahes oma esimese pakikesega olen väga rahul ja ootan suure huviga juba järgmist.




 
Calvin Klein Splendid Colour küünelakk - 10 ml - 13.60 € 
Calvine Klein Splendid Colour  on kvaliteetne küünelakk, mis suurendab küünte paindlikkust ja vastupidavust. Unikaalne murdumiskindel valem annab täiuslikult viimistletud sära sinu küüntele. See on sellist tumesinist sädelevat tooni ja kindlasti millalgi näitan teile ka milline see küüntel jääb.

 
 
Sally Hansen Daily Lip Moisture Gloss - 1,2g - 4.50 €
Sally Hansen Daily Lip Moisture Gloss huuleläiget võiksid kasutada iga päev, sest see annab su huultele suurepärase väljanägemise, millesse armud. Rahustavat aaloed ja aprikoosiõli sisaldav koostis niisutab ja kaitseb huuli iga päev. Sisaldab ka toitvat E-vitamiini. See on täpselt selline mõnus hele toon, mis mulle meeldib. Lisaks tänu selle pintslile on seda tunuvalt mugavam peale kanda, kui tavalist huuleläiget.

 
 
Bourjois Liner Clubbing vedel silmapliiats - 4 ml - 10.50 €
Ärmiselt kauakestev - kuni 8 tundi. Mugava pintsliga on hea joont silmalaule kanda. 100 % higi - ja niiskuskindel. Kuigi ma laineri kasutamises just eriti osav pole, siis sain nüüd ühe juurde. Ehk ongi aeg ära õppida selle peale kandmine, nii et midagi sassi ei läheks. Kuigi üldiselt pooldan tavalist silmapliiatsit, kuna seda on tunduvalt kergem peale kanda.

 
L'Occitane mandli dušiõli - 35 ml - 3.60 €
Tarbjate lemmik. Kokkupuutel veega muutub unikaalse koostisega õli meeldiva lõhnaga kreemiaks vahuks, mis puhastab nahka ilma seda kuivatamat ja jätab naha siidjalt pehmeks. Sisaldab mandliõli ja toitvaid lipiide. Teeb duši võtmise tõeliselt meeldivaks igapäevaseks rituaaliks! Katsetada pole veel jõudnud, kuid lõhab küll väga hästi.

 
Royal Chick kosmeetikakott - 5.20 €
Kvaliteetne ja mugav ''Royal Chick'' dekoratsiooniga kosmeetikakott. Reisil olles tundsin tõelist puudust suurest kosmeetikakotis, kuna mul on pisike, siis olid enamus asjad kotis laiali. Vähemalt nüüd sain ka suure kosmeetikakotti. Koti sees on veel üks väiksem lukuga tasku.

 
 Adorebox boonus - 2 L'Occitane niisutava kreemi testrit ja üks kätekreemi tester.
Kaasas oli veel pisike käsitsi valmistatud kaardike.




Share this:

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Väga lahe! Sain ka täna enda karbi kätte ja sisu oli sama. Vaid huuleläike toon on teine :) Teen enda omast homme postituse :)

    ReplyDelete
  2. Mega lahedad asjad said. Ma oleksin ka saanud eile oma pakikese kätte, aga oh, see on see, kui lähed just sellel päeval Eesti teise otsa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ise olen ka super rahul toodetega. Glamboxist on adorebox ikka kordades parem.

      Delete
  3. Ma usun ise ka, et inimestele läheb Adorebox rohkem peale kui Glambox. Juba sellepärast, et Sa said 4 täistoodet vist, mis on ikka väga hea. Nüüd isegi glamboxi kodulehekülg ei tööta päris pikalt, niiet järjest rohkem nad kaotavad inimesi. Ma ei jõua homset ära oodatagi, et saaks oma paki ka juba kätte :D eile kirusin pmt terve päev ennast, et kodust ära läksin :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.