image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Movies I want to see

Tundub, et 2013 aasta tuleb üks hea filmiaasta. Minu IMDb watchlisti on kogunenud päris palju filme, mida ma sel aastal näha tahaksin. Nii et ma mõtlesin, et jagaks teiega mõningaid, mida ma eiri suure põnevusega ootan. Loomulikult on oodatud ka kõik teiepoolsed soovitused.

Seems like 2013 going to be great movie year. I have been adding a lot of movies in my IMDb watchlist, what i want to see this year. So I thought that I share some of these with you what i really looking forward. And of course all the suggestions are welcome.


The Host - Seda tahan ma kohe väga väga näha, kuna see on siiski mu lemmikraamatu põhjal tehtud.
This one I really, really want to see, because it's based on my favorite book.
Safe Haven


The Mortal Instruments: City of Bones

Beautiful Creatures


Warm Bodies



Fast & Furious 6 - Kiirete ja vihaste filmisõltuvuse sain ma suht väiksena ja seda tänu oma isale, kellele need filmid väga meeldivad. Ma olen neid erinevaid osasid ikka väga palju vaadanud ja võiksin veel ja veel vaadata. Seega ei saa ju ka kuuendat osa vaatamata jätta.

Fast and Furious movies addiction I got when I was pretty young and I got it thanks to my dad, who really likes these movies. I watched these movies so many times and I could watch these again and again. So I just have to see 6th movie too.


The Hunger Games: Catching Fire

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. "Soojad kehad" oli küll väga äge :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul tuleb vaid loota, et see Pärnu kinno ka jõuab, kui mitte, siis tuleb ilmselt oodata kuni hea kvaliteediga film ka netis saadaval on.

      Delete

Powered by Blogger.