image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Colorama Brocades

Õnnestus ka üks Colorama Brocades lakk osta, mis on üsnagi võimatu missioon, sest sellegi leidsin juhtumisi Ideaal Kosmeetikast ja loomulikult oli see viimane. Ideaalis tahtsin küll punast, aga kuna kahjuks mujal ma ühtegi seda lakki kohanud ei ole, siis olin ka nõus ka hõbedasega leppimas. 

I got lucky and even had a chance to buy one Coloroma Brocades nail polish, which kind of seemed impossible. This one I found from Ideaal Kosmeetika and of course it was last one. In the first place I know that I want red, but  I couldn't find it from anywhere else, so I was happy with silver one too.

Üldmulje lakil on igati super ehk siis mulle väga meeldib see efekt, kuna see pole nagu tüüpiline glitterlakk.Seega võib öelda, et need suuremad tükikesed seal sees on väga suur pluss. Lakk vajab kindlasti kahte kihti , et ilus jääks, ühe kihiga jääb liialt läbi kumama. Püsivus on tal ikka nagu teistegi Colorama lakkide puhul.  Üldiselt püsib ilusana enam-vähem kolm päeva, siis hakkab vaikselt maha tulema. Ning maha on seda üsna raske võtta, aga see on ka üsna tüüpiline selliste lakkide puhul. Kergemini tuleb see maha ehk Maybelline Exrpess küünelakieemaldajaga või siis ka Buk'i odavama varjandiga seda tüüpi eemaldajast. Aga lakk on oma hinda igati väärt ja oleks väga super, kui leiaksin kuskilt veel ka punase. See lakk sobiks väha hästi mõnele jõulupeole. Samuti on see suurepärane asendus glitterpurule. See oleks hea alternatiiv minu lemmikmaniküüri tegemiseks ilma, et kõik kohad sädeluspuru täis oleks

So now about the nail polish a little bit. I really really like that effect. I mean it's not like all other glitter nail polishes, because it has these large glitter pieces, which make this more interesting. So it's a big plus about this nail polish. You need to put on at least two layers and  it stays on about three days and then it's starting to came off. But it's like that with all the Colorama nail polishes. And it's pretty hard to take off, but I can't say it's a minus, because it's always like that with glitter nail polishes, that you have to spend so much time before your nails are clean. If you use Maybelline Express nail polish remover or the Buk one with the same idea, it's coming off easier. This nail polish it's definitely worth it's price and I would be so happy if I will find red one too. It's perfect for some Christmas parties. Or it's perfect alternative for my favorite manicure, so I can avoid that all the places are cover with glitter. 


Share this:

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Olen seda ka igaltpoolt otsinud ja ei leia mitte kusagilt. Täitsa jama kohe. :S Aga ilus näeb välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olin selle leidmisega juba tegelikult alla andnud, Läksin Ideaali üldse teist toodete otsima ja muuseas vaatasin küünelakke ka ja selle ühe sealt veel leidsin. Kahju jah, et neid kõige ilusamaid lakke kõige vähem tehakse.

      Delete
    2. Ma käisin juba varem mitmes Ideaal Kosmeetika poes ja ei leidnud, kuid täna Kristiinest leidsin isegi. Seal oli täpselt 3 lakki alles - hõbe, tumedam hõbe ja punane. :D

      Delete

Powered by Blogger.