image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Movies I want to see in 2014

Ka eelmise aasta alguses sai sama postitus tehtud, eks nad kõik filmid. olid omamoodi head ja küllaltki minu maitsele, võib-olla Beautiful Creatures puhul jäi minu jaoks midagi puudu, teised olid igati head ja mõne kohta saite isegi pikemalt siit lugeda. Nüüd on taaskord aeg need oodatumaid filmid siis teie ette tuua. Võib-olla kirjutan see aasta kõigist pikemalt, aga ma ei luba mitte midagi kindlat.

Last year I did same post. All the movies were good, maybe there were something missing in Beautiful Creatures, but other ones were so good. About some of these I wrote a bit longer. But here are the movies of 2014, which I want to see and maybe I wrote all about these this year, but I don't promise anything. 

Mina ei ütle kunagi ära headest romantilistest komöödiatest või lihtsalt komöödiatest, kuid viimased ei tohik see olla midagi kiiksuga, kus mitte miski ei tundu naljakas. Alustuseks tunduvad need väga head, ei jõua ära oodata.

I never say no to romantic comedies or just comedies, but the last ones can't be that kind of comedies where anything isn't funny even tough it should be. So these ones seem perfect, can't wait. 

1.Neighbors


2.Cavemen

3. That Awkward Moment


Ja ega listist ei saa ka kuidagi välja jääda 21 Jump Street'i teine osa, kuna esimene oli lihtsalt super.

And I can't leave the 21 Jump Street second part out of the list, because the movie was just awesome. 

 4. 22 Jump Street

Tundub, et 2014 tuleb heade komöödiate aasta, kuna tegelikult on minu watchlistis neid veel, kuid need on peamised, mida ma kohe kindlasti näha tahan. Aga nüüd siis teis liiki filmide juurde, mille ilmumist ei jõua ära oodata.

So seems like 2014 will be a good comedies year. Actually there are more of these in my watchlist, but these are the ones I want to the most of these. But now the other kind of movies, which I'm looking forward.

5. Winter's Tale


6. Jupiter Ascending


7. Divergent

Viimase osas ma pole üldse kindel mida arvata. Vampiiride Akadeemia raamatud on väga väga head, aga ma ei tea see trailer näeb välja suht naljanumber.

I even don't know what to think about the last one. I mean Vampire Academy books are really really good, but this trailer is kind of looks awful. 

8. Vampire Academy 



Ja loomulikult ka Näljamängude Pilapasknääri esimene osa ning ka Surmava arsenali Tuhast linn, kui see antud aasta jooksul välja peaks tulema, kui mitte, siis leaib see kindlasti oma koha järgmise aasta listis. Kui 2013 tundus minu jaoks filmide poolest üsna kesine, siis selle eest 2014 tõotab tülla küllaltki hea filmiaasta.

And of course The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 and The Monrtal Instruments: City Of Ashes. I'm not sure the last one is coming out this year, so if not then there are definitely place for this in next year list. If 2013 was for me a bit poor in the movies view, then 2014 seems to be quite good movie year. 

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.