image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

RandRilu BOX

Ehk paljud teist mäleavad veel selliseid ilutoodete karbikesi nagu Glambox ja Adorebox, mis mingi aja jooksul lihtsalt järsku ära kadusid. Ausalt öeldes peale Adoreboxi ära kadumist ma sellest väga puudus ei tundnudki. Jah tõesti oli tore, et Eestis on ka nüüd oma ilubox ja ei pea välismaiseid blogisid vaadates suud vesistama, Kuid olgem ausad lõpus muutusid need ikka väga kesiseks ja miskit head sellest oodata ei olnud. Seega erilist puudust ma sellest ei tundnud. Kuid nüüd on taas välja tulnud üks karbike RandRilu Salongi poolt. Ja esmasmulje on väga hea, sest tundub, et nad tõesti arvestavad seda, mida inimene oma ankeeti kirja on pannud, mitte ei lahmi kõigile ühesuguseid pakikesi.  Nii, et nüüd ootan juba huviga uut karbikest. Kui olete huviatud, siis karp maksab 10€ ning tellimiseks saate juba RandRilu Salongi lehel ringi uuditada. 

I don't exactly now how familiar you are with Estonian beauty boxes, but while ago we had two  - Glambox and Adorebox, but these just disappeared. And honestly I don't miss them, since the products you got weren't anything special and month by month you felt like you paid for nothing. But now we have new one by RandRilu Salon. For the start it seems quite good and I'm looking forward next box, since it seems like they really take into consideration the information you wrote in form.


Ja pean veel ära mainima, et rõõm oli näha, et minu esimeses karbikeses olid täissuuruses toodeteks just juuksehooldustooted. Ja tegelikult oli karbis veel üks Raffaello, aga mina kui üks paras maiasmokk, ei suutnud sellele kuidagi ei öelda ja nii ma ta kohe karbist leides ära sõingi. 

And have to mention that I'm really happy that I found some hair products from my first box. Also they but one Raffaello in box, but me who just loves these, couldn't resist and I ate this right away, when I opened the box.

 

Kevin. Murphy ANTY GRAVITY oil-free volumizer - 100 ml - 15€
Õlivaba koostisega ning volüümi lisav soenguvahend, mida tuleb kanda niisketesse või kuivadesse juustesse ning seejärel föönitada või lasta loomulikul teel kuivada.


Macadamia HEALING OIL TREATMENT - 10 ml - 6.80€
Tervendav juukseõli. Ideaalne hooldus kuivadele, kahjustatud ning värvitud juustele. Toode imendub kiiresti juuksekarva ning seda võib kasutada nii kuivade kui niiskete juuste puhul, lisades väike tilk õli juustesse. Lisak võib  toodet kasutada ka teiste juustesse jäetavate hooldustoodetega segatuna. Mmm see lõhnab imeliselt ja siiani olen Macadamia toodete kohta vaid kiidusõnu kuulnud.


Hempz BODY BUTTER (7g) ja COLOR PROTECT shampoon ja palsam(2x9mm)
Mõlemad tooted sisaldavad endas kanepiseemneõli, millest tulnevalt on ilmselt ka firma nimi välja kujunenud.


Germaine De Capuccini TIMEXPERT SRNS EYES - 2ml - 5.50€
Silmaümbruskreem, mis on mõeldud ''raku väsimuse'' vastu ehk aitab muuta väsinud ja vananemisilmingutega silamümbruste välimust. Toodet tuleb panna väikese kogusena silmalaul ening edasi õrnalt haiutada silmaümbrusesse kuni kreem on imendunud.

Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.