image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

365 days 50 books - 10 - Homecoming

Viimaks sai läbi loetud ka Kass Morgani kirjutatud ''The 100'' sarja viimane raamat pealkirjaga ''Homecoming'' ja kui kaks esimest osa mulle väga meeldisid ja ootasin ka kolmandat väga, siis tegelikult kolmandast ma nii suures vaimustuses enam ei olnud. Varasemaid postitust samast sarjast saate lugeda SIIT.  Võib-olla mängib siin rolli ka see, et iga raamatuga läks lugu sarjast palju rohkem lahku ja see muutis ehk asja pisut härivaks. Veelgi enam, kui raamatud on kirjutatud hiljem, kui sari ja mõlemad lähevad oma looga totaalselt erinevat rada, siis ei saa miskit parata, et üks meeldib rohkem kui teine ja siinkohal on tõesti sari palju parem. Raamatus on karakteritel küll enamjaolt samad nimed, kuid isiksused on hoopis teised. Kui raamatus mulle isegi meeldib Wells, siis sarjas ei meeldinud ta mulle kohe üldse ja vastupidi siis Clarkega, kes on sarjast kindalsti mu lemmik, kuid raamatus kahjuks ei meeldinud ta mulle eriti. Ja kus on Murphy? Alguses ma temast eriti puudust ei tundnud, aga kui sarjas muutub ta ühe rohkem üheks mu lemmikuks, siis paratamatult hakkab mind segama fakt, et teda lihtsalt ei ole raamatus. Raamat sai küll kiiresti läbi, aga miskit erilist muljet ta mulle ei jätnud ja mul on hea meelde, et see oli ühtlasi ka viimane raamat, 

Ja sisu kohapealt ma palju enam ei mäletangi, kuna raamatut sai lugeda umbes kuu tagasi ja postituse tegemine kuidagi lükkus aina edasi, siis ei oskagi ma praegusel juhul enam midagi tarka öelda selle koha pealt. Nii, et ka see räägib juba enda eest, kui sa ei mäleta enam pooltki, mis raamatus toimus. Aga üldiselt kui sa pole sarja näinud, siis tasuks need raamatud kindlasti kätte võtta, kuid kui oled sarjaga alustanud, siis pole mõtet raamatutega tegelikult alustadagi, sest sari on raamatutest nii palju üle. 

Finally I read The 100 last book Homecoming by Kass Morgan. And when I pretty much liked first two books then I didn't like the third one that much. Earlier post about same series you can read HERE.  The more books the more far away the storylines will be from each other. It's like both the  show and book are going it's own ways and it's kind of disturbing, especially considering the fact that two last book are written after the show were out. So if you assume that this means that they are similar, then no. And the show it's much better and also the characters are different. Yes, they have same names, but then you realize that they are so different. For example I really liked Wells in the books, but didn't like him in the TV show. And same goes with Clarke I really really like her in the show. but don't like her that much in the books. And where is Murphy? I didn't miss him that much in the first place, but when you starting to really like him in the series and then he isn't in books then it's kind of sad. The book went on pretty quickly, but I don't thnik that much of it and I'm actually happy that it was the last book of these. 

And about the plot I even don't know what to say, because I just don't remember much anymore. So it's say much about it as well.  Even tought I read it about month ago, but it means that there were nothing so special to remember. So I you haven't seen the show then the books might me really good, but when you have seen then it's maybe even better not to read these, since the show is so much over it. 

Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ma just hiljuti avastasin enda jaoks selle sarja ja no niii meeldib. Üritasin raamatuid ka leida (raamatukogust), aga neid saadaval polnud ja osta ma ei raatsinud... nüüd vist ei tahagi lugeda, naudin parem sarja edasi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma teada sain, et sellel sarjal raamat ka on, siis loomulikult pidin selle ette võtma, alguses ei olnudki nii häiriv, aga jah nüüd kui olen teise hooaja ära vaadanud, siis viimast raamatut lugedes sain aru, kui erinevad mõlema lood on. Tundus, et peaaegu läheb sama teed, aga kolmandas raamatus on Mount Weatherist hoopis midagi muud tehtud ja sarjas on see palju paremini loosse sisse toodud, nii et sealt sain lõpuks aru, et nad on ikka nii erinevad.

      Delete

Powered by Blogger.