image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Spring brings some motivation

Kevad hiilib tasapisi ikka ligi ja ilmad on üsna soojad püsinud ja seoses sellega, et selleks semestriks on mul kool läbi, on mativatsiooni hakkanud järjest juurde tekkima. Muidu kui said vaba päeva või õhtul koju jõudes oli ikka vaja hunnikutes kooliasju teha, aga nüüd kui kõik esitatud on lihtsalt nii vaba tunne. Ja mõte sellest, et kuni sügiseni pole vaja nüüd ühtegi kodutööd teha tundub lausa luksusena.

Spring is finally here and weather has been pretty warm for a while now. And my second semster for this school year is finally over. So now it totally freedom. I don't have to make a punch of schoolwork at every free second and the thought that I don't have to make any schoolwork until fall is total luxury.

Igatahes tuli paar päeva tagasi suur tahtmine kaamera kätte haarata, koer kaasa võtta ja ühele pikale jalutuskäigule minna, sest ilm oli imeline ja teadmine, et mul pole kuskile kiire või et mind ei oota kodus virnade viisi tegemata töid, andis lihtsalt nii palju energiat, nii et selles postituses on nüüd küll üks paras ports pilte. Ja kuidagi uhke tunne on, et jälle saab hunnikute viisi enda tehtud pilte kasutada. Ma ei tea miks mulle ei meeldi eriti, kui postituses pole ühtegi pilti. Üks võiks ju ikka olla, aga vahepeal oli mul täielik pildistamiskriis ja internetist piltide otsimine on üks õudsalt tüütu tegevus ja võtab meeletult aega, nii et siis ongi postitus jäänud pigem tegemata.

Few days ago I was so full of motivation so I grabbed my camera and went for a long walk with a dog. Weather was just amazing and knowing that pile of schoolwork isn't waiting for me or that I don't have to hurry anuwhere, gave me just so much energy and motivation. So this post is full of pictures. And I feel so proud that again I can use pictures I made myself. I don't know why, but I don't like when blogpost don't have any pictures. There should be at least one. But I had total photography crisis and to look for the right ones from online is a total headache, so I found it better just not to post anything at all. 



















Share this:

CONVERSATION

0 kommentaari:

Post a Comment

Powered by Blogger.