image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Eurovision 2016

Eurovisooni esimene poolfinaal on kohe kohe ukse ees ja mõtlesingi, et võiks see aasta ikka oma lemmikuid teile ka näidata. Varasematel aastatel on need miskipärast kuidagi salajaseks jäänud. Aga kuna see on üritus, mida ootan igal aastal suure huviga, siis siin on ka minu kümme lemmikut selle aasta eurolauludest. Muidugi ma panin tähele, et sel aastal on enamus mu lemmikud riikidest, mis eelnevatel aastatel nii suurt vaimustust mulle valmistanud pole. Ja peab ütlema, et see aasta on üks tugev eurovisiooniaasta, sest häid laule on tegelikult väga palju, nii et neid järjekorda reastada on üsna keerukas.

Eurovision first semi-final is almost here, so why not to share my favorites with you as well, since I have been listening them for quite while. I don't know why I haven't made this kind of posts before. After all I am a huge fan of Eurovision and really looking forward it every year. So here are my top ten of this years songs. One thing I noticed that most of my favorites are from countries which songs I didn't like that much in previous years. And also I have to say that it's one strong Eurovision year, because there are so many good songs and it's quite hard to but these in order.

1. HUNGARY/ Freddie - Pioneer 
Minu number üks! Uh, milline hääl! Sellesse laulu armusin ma esimesel kuulamisel ära. Lugu ise meenutab mulle miskipärast Imagine Dragonsit, mitte, et see oleks ühegi looga sarnane, aga just see olek ja kõla.

My number one! Uh, that voice! I fell in love with that song when I first heard it. And for some reason it kind of reminds me Imagine Dragons. Not that it's similar to any of their songs, but the vibe of it is so them.


2. FRANCE/ Amir - J'ai cherche´
Minu selle aasta suur lemmik. Kuigi mulle üldiselt ei meeldi, kui lauludes kasutatakse kahte keelt korraga, siis see on küll ideaalne.

My big favorite. Even though that mostly I don't like when people are using two languages in one song, but this is too perfect.

 3. SPAIN/ Barei - Say Yay! 
See laul mulel alguses kohe üldse ei meeldinud, aga ikka ja jälle jäi see kuskilt kõrvu ja nii on see mulle juba väga väga meeldima hakanud. Mõnus rütmikas, ideaalne lugu suvisesse playlisti. 

This song I didn't like at first. But then I heard pieces of it again and again until I started to really like it. Catchy and prefect for summer playlits.
 

4.SWEDEN/Frans - If I Were Sorry
Miskipärast paljudele see laul ei meeldi, kuid mulle meeldib see kohe väga. Rootsi ei valmista kunagi pettumust. 

For some reason lots of people don't like it, but I really like it. Sweden never dissapoints.
 

5.ESTONIA/ Jüri Pootsmann - Play 
Ja ei jää sellest listist välja ka meie oma Jüri. See laul on lihtsalt nii mõnusalt James Bondilik, et on raske seda mitte kuulata. 

And you will find our ow Jüri here as well. This song is just so James Bond that it's hard to not listen to it. And of course he has and amazing voice.
   

 6.MALTA / Ira Losco - Walk on Water 
Jälle üks mõnusalt suvine lugu. Hea laul, hea hääl, hea rütm. 

Once again one good summer song. Great song, great voice, great rhythm
.  

7. BULGARIA / Poli Genova - If Love Was A Crime

   

8. AUSTRALIA / Dami Im - Sound Of Silence 
Austraalia osaleb alles teist aastat, kuid uusima liikme kohta on mõlemal aastal lood väga heal tasemel. 

Considering that it's only Australias second year, they are on top and yet again they have an amazing song. 

9.ISRAEL / Hovi Star - Made Of Stars 
Teine laul, mis mulle esimesel kuulamisel eriti ei meeldinud, aga mida rohkem ma seda kuulanud olen, seda rohkem on see mulle meeldima hakanud. 

Second song that I didn't like at first listening, but the more I've heard it, the more I like it.  

10. RUSSIA / Sergey Lazarev - You Are The Only One 
Kui kõik eelnevad laulud on sellisest tüüpilisest eurovisiooni popist välja kasvanud, siis Venemaa on vana rada otsustanud minna ja tore, et natuke kunagist erovisiooni hõngu sees hoitakse. 

When all the other songs are grown out of Eurovison pop, then seems like Russia decided to go on old trail and continues with holding the real Eurovision spirit in, which reminds these old times.

Millised on teise selle aasta lemmikud?
Which song do you like of this year's songs?

Share this:

CONVERSATION

8 kommentaari:

  1. Venemaa on kindel võitja

    ReplyDelete
  2. Whaat! Ma armastan seda Rootsi lugu aga mul polnud praeguse hetkeni aimugi, et see Rootsi eurolugu on! :D Nii palju lastakse seda raadiost ja mulle tâiega meeldib!

    ReplyDelete
  3. Ooh, kui ma ei eksi, siis Ira Losco on korra juba Maltat esitanud ja too laul on üks mu kõigi aegade lemmikumaid eurolugusid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misikt sellist olen kuulnud jah, aga ma olin tol ajal üsna pisike alles ja suurt sellest miskit ei mäleta :)

      Delete
  4. Mina ei saa sel aastal absoluutselt üle Poola ja Itaalia lugudest (Itaalia oli ka eelmisel aastal suur favoriit mul). Rootsi meeldib mulle samuti, ilmselt vihkavad kõik seda laulu selle pärast, et Rootsi on viimasel ajal liiga palju võitnud..
    Peaks ka enda top-ist postituse tegema, enne esituste kuulmist. Peale seda muutub see kindlasti veel, sest juba proovide videote vaatamine keeras mu topi suht peapeale :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah Poola ja Itaalia edust ma samuti aru ei saa, nii nagu ei saanud ma nende loo edust eelmine aast aru. Tee jah, nii põnev on teiste tope jälgida. Ma olen youtubes neid juba päris palju vaadanud, nii et oleks hea mõnda kodumaist ka näha :)

      Delete
  5. Ungari on ka minu nr 1 lemmik sellel aastal. See lugu on lihtsalt nii hea ja ta hääl on tõesti võimas :)
    Malta esineja- jäi ka kohe silma, et ooo see sama naine. Kunagi laulis 7th of wonder, mis on siiamaani minu telefonis playlistis :D

    Hoiame siis täna Eestile pöialt :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.