image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Hey, look I'm the same color as that white stuff!

Siis, kui lumi veel põlvini oli sai ka vanavanemate juures käidud ja seal Lessiga ringi hullatud, sealhulgas ka mõned pildid tehtud. Aga lihtsalt uskumatu, kui hüperaktiivne üks koer on ja asja teeb kõige hullemaks see, et ta ei kuula just meeleldi sõna. Seega pildi saamine temast on üks paras katsumus, kui ma alati arvasin, et Sofi ei püsi paigal ja temast ei saa pilte, siis on see nüüd täitsa naljaasi võrreldes sellega, kui võtan ette et tahan Lessiest pilte saada. Aga siin on tulemus pea pooleteise tunnisest jändamisest.

When the snow still was almost to knee lenght, I went to my grandparents place to play with Lessie and also take pictures of her. And it's just unbelievebale how active one dog can be. She's even too active and the thing is that she isn't listening that likely, which means most of the time she does exactly what she wants. Ooh and it makse taking photos so so hard. If I always tought that taking pictures of Sofi is hard then now it seem like children's playgorund if yoy compare it with taking pictures of Lessie. But here is a result of one and half hour of taking pictures.










Share this:

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Kui küsida tohib siis mis suurus riideid Sa kannad? Muidu blogi on väga lahe! Edu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täitsa oleneb firmadest ja tegumoodides, aga üldiselt XL, 16 või 44/46. Kuigi leidub ka päris palju neid riideid, mis on mitu numbrit suuremad ja seda puhtalt mugavuse pärast :)

      Delete

Powered by Blogger.