image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Youtuberid

Viimase aasta jooksul enda jaoks lõpuks avastanud ka youtuberid. Ma olen vist viimane inimene, kes lõpuks ka blogide lugemisest kaugemale nüüd jõudnud on. Ma ei tea, miks ma varem neid küll jälginud ei ole. Ehk ei olnud veel midagi piisavalt head silma jäänud? Tegelikult minu youtuberite jälgimise teekond sai alguse ReadbyZoe kanalilt, sest iga kord kui ma uue lugemise otsingul olin, leidsin end ikka ja jälle tema kanalilt. Kuigi vahel ta ehk räägib liiga kiiresti, siis ta tundub oma olemuselt nii armas ja siiras, et tahestahtmata sa jääd ta videosid vaatama. 


Ma isegi ei mäleta, kuidas ma selle avastasin, aga tihti leian ma ennast ka Marcus Butleri kanalilt, tal on lisaks ta teine kanal MoreMarcus, mis mulle tegelikult veel rohkem meeldib, nii et seal saab ikka paaril korral nädalas videosid uudistamas käidud. 

Ja kui juba Inglismaa youtuberites rääkida, siis nagu ikka ühe kandi tegelased on mingil moel omavahel sõpradeks saanud ja teevad koostööd, sest neid ühendab Youtube, siis Marcuse blogist olen leidnud suuna ka Zoella ja Alfie kanalitele ja aeg-ajalt ka neil pilku peal hoidnud, kuid neid ma sedasi ei jälgi. Tegelikult Zoella kanalil olen ma kunagi varem ka käinud, kuna lugesin ta esimese raamatu läbi ja eks uudishimu oli ju ikka, et kes ta siis ikkagi on :)


Nii, aga nüüd miski kodumaise juurde ja ühtlasi ka ainukese Eesti youtuberi juurde, keda ma jälgin. Tema ma vist leidsin ühe Hiina poisi youtube video kommentaariumist. Ärge küsige miks, aga tihti leian ma end videode all kommentaare lugemas. Aga selleks toredaks kodumaiseks youtuberiks on ei keegi muu kui Martti Hallik. Ta on oma videodes alati nii vaba olemisega ja see on minu jaoks tähtis, sest ma ei suuda vaatama jääda, kui mul on tunne, et inimene on seda teinud vägisi. Ehk siis tegelikult võib seda võrdsustada blogidega - mõned inimesed kirjutavad vabalt, teised aga praktiliselt imevad pastakast sõnu välja ja neid viimaseid ei ole üldse tore lugeda, sest siis lihtsalt ei suuda süveneda. Sama on ka videodega.


Kui aga keegi oskab mulle häid youtubereid soovitada, siis jätke nimed või lingi kommentaariumisse - uudistaks ka teie lemmikuid hea meelega.

*Kõik pildid pärinevad nende youtube kanalitelt.

Share this:

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Jenna Marbles ja ta kutt Julien on mu lemmikud youtuberid. Jenna teeb head nalja ja on uldse niii super iseloomuga inimene ja ta mees Julien teeb mega lahedaid vloge. Shane Dawesonit vaatasin ka kunagi nooremana, aga nuud on ta videod veidi peale surutud juba ja enam vaga ei vaata neid. Lisaks on Nigahiga uks mega lahe youtuber. Eestlastest Peale Martti on vaga muhe ka Nele Kirsipuu.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.