image2

SMAYLEST|BLOG BY HÄLY KONT

Äkki annaksid oma numbri...

Vahel paneb mind ennast ka ikka imestama kui pikad juhtmed mul ikka olla võivad. Kolmapäeval peale sõbrannaga kokku saamist käisin veel läbi Postimaja Rimist, et natuke magustad ka kingituste sisse osta. Loomulikult olid sealse väljapääsu äärde ennast ka Starmani kutid sättinud. Üldiselt üritan ma neist suure kaarega mööda käia, sest minu jaoks tundub see tohutult ebaviisakad, kui inimene minuga räägib ja ma temast kui postist mööda kõnnin. No ja kuna seal Rimis ei ole võimalik just kaarega mööda kõndida, siis sai üks tüüp ka minu jälle rajalt maha.

Üldiselt mõjub alati mu lause: "Ma elan ühikas." Peale seda uuritakse veel, millal kolimas olen ja soovitakse head päeva. Kiire ja lihtne vestlus. Kuid seekordset tüüpi see lause väga ei kõigutanud. Küsitles mind aga edasi ja kui ütlesin, mul pole telekatki ju ja ühikasse pole, seda mõtet muretseda. Siis üritas ta ikka elu eest vestlust edasi arendada, uurides, aga kas ma tahaks omale telekat ja muud sellist, mida ma täpselt enam ei mäeta, aga edasine vestlus jäi mul küll hästi meelde, kuna see oli võrdlemisi ootamatu:

Tüüp: "Kuhu sa kolid?"
Mina: "Korterisse ilmselt ikka."
Vaatab küsivalt otsa.
Mina:"No ma ei tea veel täpselt kuhu. Õigemini ma ei tea üldse, mis minust peale kooli edasi saab."
Aga selle peale tüüp üritas veenvalt mu numbrit saada: " Aga anna oma number, ma siis helistan sulle poole aasta pärast."
Mina:" Eee, hea meelega ma ikka ei annaks."
Tüüp muutus natuke morniks: " No olgu, ma ei hakka pressurima."
Mina: " Mis asja?"
Tüüp: "Ma nagu ei hakka pressurit peale panema."
Mina:"Ahah."



Kui ma olin juba trepist üles kõndinud, siis mul hakkas koitma, et müügimehed vist ju ei küsi kunagi numbrit. Vähemalt seni pole veel keegi küsinud.  No muidugi välja arvatud juhul kui lepingut sõlmima hakkad.  Seda enam, et helistada tasuks poole aasta pärast. Siis mulle jõudis kohale, et kutt üritas vist lihtsalt mu numbrit saada. Ja ausalt olen ma selliste asjade koha pealt ikka täitsa dumba ega jaga kunagi matsu välja.

Share this:

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Müügimehel on su kontakti vaja selleks, et järgminekord pole tal vaja kliente mööda poode taga ajada. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda küll jah ja ma saan aru sellest, kui mul oleks reaalselt lähiajal nende teenust vaja. Aga pool aastat? on minu jaoks küll pikk aeg ja ma unustaks ammu selle numbri ära, seda enam, kui sa iga paari kliendi käest numbri saaksid.
      Aga jah tol hetkel oli lihtsalt kuti reaksioon äge - kui ta alguses oli ülimalt postiivne ja rõõmus ja selline nagu nad, siis peale eitavat vastust muutust ta päris kurvaks :D Aga ma võisin vabalt ka asjast valesti aru saada, nagu ma ka mainisin, siis võin sellise koha pealt teinekord päris loll olla. :D

      Delete
  2. Ilmselgelt muutus kurvaks, tal jäi nüüd jõulupreemia saamata :D
    Tegelikult neile on õpetatud neid lauseid ja käitumismustreid, mille abil kliente saada ja pole saladus, et neidude puhul aitab ikka flirt. Suht kindel, et see oli ainult selle tagamõttega, et sulle leping pähe määrida. Ära ole kurb, häid pühi :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.